Du kan bruke kontaktskjemaet for å komme i kontakt med oss. Når du har oppgitt kontaktinformasjonen din, får vi beskjed om at du har behov for å kommunisere med oss. En oppsøkende leder vil kontakte deg innen 24 arbeidstimer.

Kontakt oss

Takk, dataene ble sendt!

Vi kontakter deg snart

Hvis du ønsker å dele noe med et uspesifisert antall personer, kan du legge igjen en kommentar under den aktuelle artikkelen. Kommentarskjemaet gir deg mulighet til å være anonym hvis du ikke ønsker å avsløre identiteten din. I dette tilfellet vil meldingen din ikke bare bli sett av lederen vår, men også av andre brukere. Du kan når som helst slette kommentaren din. Du finner mer informasjon om sikkerheten til personopplysninger på siden «Personvernerklæring«.

Hvis du har en melding til teamet vårt, kan du være sikker på at du vil motta rask kommunikasjon om slike emner:

  1. Nettstedets ytelse
  2. Forbedring av innhold eller feilrettinger
  3. Samarbeid
  4. Andre spørsmål, kommentarer og forslag

Vi kan ikke hjelpe deg hvis du trenger en legekonsultasjon, så det er ingen grunn til å kaste bort tiden din med e-post. Vi vil forsøke å videresende henvendelsen din til riktig mottaker, men er ikke ansvarlige for den videre kommunikasjonen.

Vi avslutter kommunikasjonen umiddelbart ved mottak:

For å unngå misforståelser ber vi deg lese avsnittet «Om oss» før du kontakter oss.

For å kontakte oss kan du bruke hvilket som helst språk du snakker. Vi prøver å hjelpe ikke bare norske brukere, men også brukere fra andre nordiske land.

Eieren av nettstedet har en registrert juridisk adresse i Europa, et telefonnummer og en e-postadresse.