Velkommen til e-reseptfritt.com. Vi er opptatt av å ivareta personvernet til de som besøker nettstedet vårt. Denne erklæringen beskriver hvordan vi behandler personopplysningene dine og hvordan vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt.

1. Hvilken informasjon vi samler inn

På E-Reseptfritt.com samler vi ikke direkte inn personlig identifiserbar informasjon, siden vi ikke har personlige kontoer eller skjemaer for innsending av slike opplysninger, men vi samler inn ulike typer ikke-personlig identifiserbar informasjon for å forbedre brukeropplevelsen og tjenestene våre. Her er en detaljert oversikt over hvilke typer informasjon vi samler inn:

Teknisk informasjon:

Informasjon om bruk:

Informasjon om informasjonskapsler:

Aggregert informasjon:

2. Bruk av Analytics

Google Analytics: Nettstedet vårt bruker Google Analytics, en tjeneste som overfører trafikkdata til Googles servere. Google Analytics identifiserer ikke individuelle brukere eller knytter IP-adressen din til andre data som Google har. Vi bruker rapporter fra Google Analytics til å hjelpe oss med å forstå trafikken på nettstedet og bruken av nettsiden.

3. Informasjonskapsler

4. Tredjeparts nettsteder

5. Tiltak for beskyttelse av besøkende på nettstedet

På E-Reseptfritt.com er vi svært opptatt av å beskytte personvernet og sikkerheten til våre besøkende. Her er tiltakene vi har iverksatt for å sikre at informasjonen din er beskyttet:

Datasikkerhetsprotokoller:

Regelmessige sikkerhetsrevisjoner:

Retningslinjer for personvern:

Interne protokoller og opplæring av ansatte:

Overholdelse av juridiske standarder:

6. Endringer

Vi kan oppdatere disse retningslinjene fra tid til annen ved å publisere en ny versjon på nettstedet vårt. Du bør sjekke denne siden av og til for å sikre at du er fornøyd med eventuelle endringer i disse retningslinjene.

Disse retningslinjene for personvern og informasjonskapsler gjelder fra 14.12.2023.