E-reseptfritt er et nettsted for informasjon om legemidler, kosttilskudd og hvordan du kjøper dem. Det er også et sted der du kan si din mening om norske nettapotek eller dele dine erfaringer med å ta medisiner. Nettstedet vårt er laget og drives av entusiaster som er opptatt av helse og internettsikkerhet. Det skal ikke og kan ikke erstatte offisielle informasjonskilder eller legens råd.

Vær oppmerksom på at e-reseptfritt ikke er et nettapotek. Du vil heller ikke kunne bestille medisiner på dette nettstedet. På dette nettstedet kan du finne lenker til medisinske plattformer på nettet som tilbyr medisinske tjenester og hjelper deg med å kjøpe medisiner på nettet. Vi er ikke eiere eller ansatte på disse plattformene. Se siden for informasjon om tilknyttede selskaper for mer informasjon.

Formålet med prosjektet e-reseptfritt

Det er flere presserende problemer i dagens marked for legemidler, kosttilskudd og helsetjenester:

  1. Ulovlige selgere som tilbyr å kjøpe medisiner uten resept.
  2. Tilgjengelighet av informasjon som provoserer pasienter til selvmedisinering.
  3. Uoppfylte behov for rask tilgang til helsetjenester.

I denne forbindelse sørger vi for at e-reseptfritt hjelper pasienter:

  1. lære om lovlige måter å kjøpe reseptbelagte legemidler på nettet
  2. Forstå at selvmedisinering er en destruktiv praksis.
  3. Få tilgang til de siste fremskrittene innen telemedisin.

For å nå disse målene gjør vi følgende:

E-reseptfritt-teamet

Teamet av forfattere og administratorer av nettstedet vårt har lang erfaring. Hver av dem er ansvarlig for sitt eget kompetanseområde. Vi samarbeider med medisinske fagfolk, IT-spesialister og tekstforfattere. Dette bidrar til å skape innhold av høy kvalitet og utføre andre oppgaver. Husk at det ikke er noen i teamet vårt som tilbyr medisinske tjenester eller rådgivning.Hvis du fortsatt har spørsmål, kan du kontakte oss (se Kontaktinformasjon).